Capaciteits opbouw

Capaciteitsopbouw: Vaardigheden en Kennis Versterken

Door middel van uitgebreide trainingssessies leren gemeenschapsleden geavanceerde technieken in handwerk, duurzaam hulpbronnenbeheer en zakelijke vaardigheden. Deze workshops behandelen een reeks onderwerpen, waaronder:

  • Geavanceerde Ambachtelijke Technieken: Verbetering van de kwaliteit en diversiteit van handgemaakte producten.
  • Duurzame Praktijken: Onderwijs aan ambachtslieden over duurzame oogst- en milieuvriendelijke productiemethoden.
  • Zakelijke Vaardigheden: Training in marketing, financiële geletterdheid en ondernemerschap om ambachtslieden te helpen hun producten beter te vermarkten en hun financiën te beheren.

Creëren van een Duurzaam Inkomen

Het doel van deze capaciteitsopbouwinitiatieven is om duurzame bestaansmiddelen te creëren voor inheemse gemeenschappen. Door hun vaardigheden te verbeteren en toegang te bieden tot bredere markten, kunnen ambachtslieden een stabiel en eerlijk inkomen genereren. Deze economische empowerment verbetert niet alleen hun levenskwaliteit, maar stimuleert ook het behoud van hun natuurlijke omgeving.

Behoud van Cultureel Erfgoed

Naast economische voordelen helpen capaciteitsopbouwinspanningen bij het behoud van het rijke culturele erfgoed van inheemse gemeenschappen. Door traditionele ambachten nieuw leven in te blazen en moderne technieken te integreren, zorgen deze programma’s ervoor dat culturele praktijken worden doorgegeven aan toekomstige generaties, waardoor een levendig en dynamisch cultureel erfgoed behouden blijft.

Bekijk hier een kleine impressie van de trainingen

: https://youtu.be/ciKTYguW5pI

Contact

Via onderstaande kanalen kunt u contact met ons opnemen.

 +579 8836-646
 +579 8836-646

Inhoud van uw winkelwagen

[custom_cart]
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.